JYVÄSKYLÄN SEUDUN
AUTOSUUNNISTAJAT ry

60. Pohjois-Päijänteen ajo 3.7.2010

     

     

VETERAANILUOKKA (V-lk)

KUTSU, VIELÄ KERRAN MATKAAN!

               

Kutsumme kaikkia Suomen autosuunnistus veteraaneja osallistumaan Juhlakilpailuumme 60. Pohjois- Päijänteen Ajo. Järjestämme ”leppoisan autosuunnistusreitin” niille jotka haluavat vielä kerran kokea, muistella ja tavata vanhoja kilpakumppaneitaan mielekkään harrastuksemme parissa.

Anna sanan kiertää ja haasta vanhoja kilpakumppaneitasi mukaan kilvoittelemaan Jyväskylän seudulle hyville tiepohjille (reitti hyväkulkuisilla teillä jossa ei puskissa koluta auton kyljet naarmuilla). Reitti on määritelty peitepiirrokselle ja väliin suoraan karttaan painettuna. Mittakaavat tilanteen mukaan niin ettei ikänäkökään pääse haittaamaan. Suoritusaika on valoisalla kesäiltapäivällä jolloin karttavaloja ei välttämättä tarvitse. Maalissa ollaan hyvissä ajoin ja tuloksia ei tarvitse jäädä odottelemaan vaan voitte rauhassa siirtyä vaikka ruokailemaan ja iltaa viettämään Rantasipi Laajavuoren monipuolisiin uudistettuihin tiloihin. Tulokset julkaistaan klo 22 ja palkinnot jaetaan siihen perään.

Reitti:
Veteraaniluokka ajaa harjoitusajon reitin. Reitti on ajettavissa kaikilla henkilöautoilla. Reitin pituus noin 80 km ja kesto 2½ tuntia.

Osallistumisoikeus:
Veteraaniluokkaan (V -lk ) saa osallistua kaikki jotka eivät ole osallistuneet kilpailijana autosuunnistukseen Suomessa kansallisissa kilpailuissa vuoden 2004 jälkeen.

Ajoneuvo ja varustus:
Veteraaniluokassa saa kilpailla vain henkilöautolla joka on varustettu alkuperäisillä tai vastaavilla varustuksilla. Autossa ei sallita muita kuin valmistajan omat pohjapanssariratkaisut.

Automaattisia ”AS-laskimia” ei saa olla autossa. Auto joka on ensirekisteröity ennen vuotta 1979 saa varustaa kuten autot tuolloin varustettiin.

Ilmoittautuminen ja maksut
Veteraaniluokkaan on ilmoittauduttava kilpailukutsun mukana olevalla ilmoittautumislomakkeella tai sähköisesti kilpailukutsun ohjeiden ja aikataulujen mukaisesti.

Osallistumismaksu: 20€ / pari

Tulokset, vastalauseet ja palkitseminen
Tulokset julkaistaan klo 22:00 Rantasipi Laajavuoren Auditoriossa (aikataulu ohjeellinen). Tuloksia vastaan vastalauseaika on 10min. Tulosten tultua hyväksytyksi veteraaniluokassa palkitaan kolme parasta paria.

TERVETULOA ja OLISI KIVA TAVATA!

     
Jyväskylän Seudun Autosuunnistajat ry (JSAST)
PL 152
FIN-40101 JYVÄSKYLÄ
Tel. +358 400 643 052